Снежана је ауторка емисије "Живот у тренду" у којој су били гости светкске личности и припадници европске моде. Тренутно води емисију "Мале ствари" на телевизији Хајп и ужива у ситницама у животу.  

Она је за "Ало" новине изјавила да се ретко заљубљивала и открила је да су жене у педесетим привлачније мушкарцима.

- Сада водим мирнији живот. Имам ћерку, водим нову емисију, бавим се лајфкоучингом и углавном волим да будем код куће -  изјавила је водитељкана почетку разговора за поменуте медије.

Фото: АТА имагес

 

Након што је ставила тачку на брак, добијала је разне љубавне понуде и комбинације које није желела да прихвати.

- Спремна сам за оног правог, али га још нисам нашла. Немам времена за незреле клинце, и сматрам да је само три одсто мушкараца јаче од мене. Такви људи су ретки и ретко сам се заљубљивала, али сам сигурна да постоје - искрена је Снежана. 

- То ме не плаши, јер имам испуњен живот. Ипак, волим што сам и са више од 50 година још увек пожељна мушкарцима. Жене у средњим годинама знају шта хоће, и не притискамо мушкарце да нам праве децу, што је иначе оно од чега они беже.

- Моје емисије су оставиле велики траг и често ме питају зашто не покренем нешто слично. Ипак бих их оставила у прошлости да их се људи радо сећају, јер сам сад окренута личном развоју, унутрашњем животу и популарној психологији - искрена је Дакићева.

Фото: АТА имагес

 

Управо тиме се бави њена нова емисија "Мале ствари", и Снежана кроз осмех признаје да човек не може да буде срећан док не научи да цени ситнице.

- Некад можеш да стекнеш крупне ствари и оствариш велика дела у животу, али да и даље измиче осећај среће. То је зато што немамо свест о малим стварима и присутност у моменту. Имала сам крупне ствари и имам их и даље. Посао ми је дао пуно, у породичном животу ми је ишло лепо, али било је фаза да нисам била срећна. Била сам презаузета, као да нисам била присутна и само сам пролазила кроз свој живот. Јурила сам из улоге у улогу, супруге, мајке, стуба породице, а истовремено сам радила и јавни посао који је одговоран, и треба да будем паметна, ведра и пријемчива, а водила сам и друштвени живот - каже водитељка.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".