Већ након завршене друге године у Гимназији, она одлучује да опроба срећу на Факултету драмских уметности. Глуму је уписала у класи професора Предрага Бајчетића и била је најмлађа у својој групи, па су је остале колеге обожавале. Током студија се удала, у априлу је родила ћерку Ану, а у мају је дипломирала. Њени колеге из класе били су Горица Поповић, Тања Бошковић, Милан Штрљић.

Иако је имала жељу и план да мало ужива у девојачком животу, глумица се удала када је имала само деветнаест година за правника Милоша Сретеновића, који је један од оснивача “Универзитетског клиничког центра”.

Фото: РТС принтскрин

 

Миош је преминуо услед срчаних проблема 1999. године, након двадесет пет година брака. Његова смрт глумици је веома тешко пала, а велику подршку јој је пружио редитељ Здравко Шотра који ју је у том периоду "претрпао послом", што је глумици тада много значило.

Она из брака са правником има две ћерке, Ану и једанаест година млађу Ољу. Обе, како каже, имају дара за глуму, али се не баве тим позивом. Популарна глумица је и бака сада већ пунолетног унука који носи име по свом деди, Јеличином супругу. Милош и његови родитељи живе у Шведској, тако да Јелица често путује, али и они редовно долазе код ње.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".