Како преносе босанскохерцеговачки медији, бивши фудбалер Алмир Рашчић налази се у коми, након што му је пуцано у главу.

Како преноси портал "Клиx.ба", убрзо након напада, Алмир је пребачен у сарајевску болницу, где је и оперисан, а сада се налази у коми.

Првобитно су се појавиле информације да претучен испред кућног прага, што је његов брат Адмир демантовао, додавши да је у критичном стању после операције. Истрага је у току, а трага се и за нападачима.

- Нажалост, вести које смо добили из Клиничког центра Универзитета у Сарајеву нису нимало добре. Брат има велико оштећење мозга и доктори чине све да му спасе живот. Управо сам дошао код оца да му саопштим тужну вест. Надамо се да ће Алмир добити и ову животну битку. Није ми јасно зашто се све ово десило. Ко је имао разлог да ово уради. Желим истаћи да Алмир није претучен већ упуцан у главу - рекао је Адмир Рашчић за "Фактор".

 

 

Он је живео у Горажду, где је и провео један део своје фудбалске каријере.

Поред тог клуба, играо је још и за Жељезничар, Вележ, Олимпик, Орашје и Задар, док је његов брат Адмир, својевремено наступао и у Србији за екипу Новог Пазара.

Иначе, њихов отац Мухидин Рашчић је иначе члан Извршног одбора Фудбалског савеза БиХ и председник Извршног одбора Фудбалског савеза Босанско-подрињског кантона.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".