Kako prenose bosanskohercegovački mediji, bivši fudbaler Almir Raščić nalazi se u komi, nakon što mu je pucano u glavu.

Kako prenosi portal "Klix.ba", ubrzo nakon napada, Almir je prebačen u sarajevsku bolnicu, gde je i operisan, a sada se nalazi u komi.

Prvobitno su se pojavile informacije da pretučen ispred kućnog praga, što je njegov brat Admir demantovao, dodavši da je u kritičnom stanju posle operacije. Istraga je u toku, a traga se i za napadačima.

- Nažalost, vesti koje smo dobili iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu nisu nimalo dobre. Brat ima veliko oštećenje mozga i doktori čine sve da mu spase život. Upravo sam došao kod oca da mu saopštim tužnu vest. Nadamo se da će Almir dobiti i ovu životnu bitku. Nije mi jasno zašto se sve ovo desilo. Ko je imao razlog da ovo uradi. Želim istaći da Almir nije pretučen već upucan u glavu - rekao je Admir Raščić za "Faktor".

 

 

On je živeo u Goraždu, gde je i proveo jedan deo svoje fudbalske karijere.

Pored tog kluba, igrao je još i za Željezničar, Velež, Olimpik, Orašje i Zadar, dok je njegov brat Admir, svojevremeno nastupao i u Srbiji za ekipu Novog Pazara.

Inače, njihov otac Muhidin Raščić je inače član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH i predsednik Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosansko-podrinjskog kantona.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".