Славна глумица Џејми Ли Кертис показала је због чега је важила за једну од најзгоднијих жена. Наиме, она и њен млади колега Паул Мескал истакли су се међу 30 познатих лица која красе странице британског Вога, а у сусрет сезони доделе филмских награда.

Џејми има 64 године, али је то није спречило да заблиста у елегантној хаљини и покаже да још увек изгледа заносно и заводљиво, те да има тело на којем би јој многе колегинице позавиделе.

 

 

"Једноставно, одузимаш дах", "Изгледаш сјајно", "Пресекси", "Ово је изнад свих, wоw", "Ти си невероватна жена", низали су се коментари испод њене фотографије.

Џејми је публику освојила низом улога, а посебно се истичу оне у комедијама "Риба звана Wанда" и "Коло среће" из 80-их. Заносно тело било је њен заштитни знак, а њене култне сцене стриптиза и данас се памте, упркос томе што је на неки начин била одбачена од Холивуда.

Фото: Профимедиа

 

 

Глумица је такође једно време била зависна од средстава против болова, а на то се навукла после неуспелог естетског захвата, скидања подочњака, на који се одлучила након што јој је камерман на сету филма "Она хоће најбоље" рекао да је не може такву снимати и добацио јој: "Престани да једеш со".

- Било ми је ужасно. Зато сам отишла на естетску операцију. А кад то није успело, било ми је још горе - каже глумица, која је тада почела да узима опијате, а није презала ни од алкохола.

- Зависна сам била у два наврата, први пут због болова, други пут због стида што сам била зависна - признала је.

 

 

- Знала сам да тата има проблема, а имала сам и ја па смо делили дрогу. Било је времена кад сам ја била једино дете које је хтело да разговара са њим. Имала сам шестеро браће и сестара, а сад их имам петоро. Мој брат Николас умро је од предозирања хероином кад је имао само 21 годину - признала је она.

Када је упадала у кризе, крала је лекове од старије сестре Кели и од млађег полубрата Николаса, а није је отрезнила чак ни Николасова смрт због предозирања хероином у 21. години. Ипак, деценију касније схватила је колико је то што ради деструктивно за њу и њену породицу те се 1999. сасвим излечила.

 

 

- На прави пут извела ме кћерка Ени, тада осмогодишњакиња, која ми је рекла да никад нисам ту за њу кад сам јој потребна. То ме је тргнуло - рекла је она једном приликом.

Такође је признала да је имала естетске операције - Све сам пробала, и малу корекцију, и липосукцију, и ботокс. И ништа од тога не делује - искрено је изјавила, нагласивши како ти нико не спомиње да се масноћа коју извадиш из тела на једном месту враћа на другом - била је искрена Џејми.

 

 

Упркос томе што су многи одушевљени њеним изгледом, те мисле даје беспрекорна, она је била искрена и својом изјавом отворила очи сви женама.

- Без одеће изгледам како изгледам, стварно. Немам баш идеална бедра. Имам превелике груди, мекани, пуначки стомачић и масне наслаге на леђима. Не желим да четрдесетогодишње жене широм света мисле да ми је фигура савршена. То је превара и нећу више у томе да учествујем - изјавила је Џејми.

(Стилл)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".