Култна серија "Alo, 'Alo!" била је омиљена бројним гледаоцима на овим просторима, па су се репризе увек дочекивале са одушевљењем. Снимана је десет година, од 1982. до 1992. године, а међу ликовима који су засмејавали гледаоце били су и Хелга Герхарт и Хер Флик.

Хелга, коју је одлично одглумила Ким Хартман, била је позната по томе што је волела да се скида и показује своје секси доње рубље.

Најчешће је то радила како би завела Хер Флика, који је био познат по специфичном ходу и томе што је у свакој реченици користио придев "гестаповски".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Channel 5

 

Ким данас слави 71. рођендан, а могима је још увек у сећању остала баш по тој улози. Прошло је више деценија од приказивања серије због које је Ким Хартман стекла статус секс симбола, а последњих неколико година 71-годишња Ким више се не бави глумом, али радо се сећа периода у ком је глумила Хелгу.

 

 

- Хелга је била амбициозна и хтела је да буде Хитлерова девојка или чак шпијунка у стилу Мате Хари. Као и сви Немци у серији, није била способна за тако нешто. И Хелга и ја волеле смо да глумимо секс-симбол. Било је забавно и опуштајуће - рекла је једном Ким.

Галерија: Ало, ало серија

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".