Slavna glumica DŽejmi Li Kertis pokazala je zbog čega je važila za jednu od najzgodnijih žena. Naime, ona i njen mladi kolega Paul Meskal istakli su se među 30 poznatih lica koja krase stranice britanskog Voga, a u susret sezoni dodele filmskih nagrada.

DŽejmi ima 64 godine, ali je to nije sprečilo da zablista u elegantnoj haljini i pokaže da još uvek izgleda zanosno i zavodljivo, te da ima telo na kojem bi joj mnoge koleginice pozavidele.

 

 

"Jednostavno, oduzimaš dah", "Izgledaš sjajno", "Preseksi", "Ovo je iznad svih, wow", "Ti si neverovatna žena", nizali su se komentari ispod njene fotografije.

DŽejmi je publiku osvojila nizom uloga, a posebno se ističu one u komedijama "Riba zvana Wanda" i "Kolo sreće" iz 80-ih. Zanosno telo bilo je njen zaštitni znak, a njene kultne scene striptiza i danas se pamte, uprkos tome što je na neki način bila odbačena od Holivuda.

Foto: Profimedia

 

 

Glumica je takođe jedno vreme bila zavisna od sredstava protiv bolova, a na to se navukla posle neuspelog estetskog zahvata, skidanja podočnjaka, na koji se odlučila nakon što joj je kamerman na setu filma "Ona hoće najbolje" rekao da je ne može takvu snimati i dobacio joj: "Prestani da jedeš so".

- Bilo mi je užasno. Zato sam otišla na estetsku operaciju. A kad to nije uspelo, bilo mi je još gore - kaže glumica, koja je tada počela da uzima opijate, a nije prezala ni od alkohola.

- Zavisna sam bila u dva navrata, prvi put zbog bolova, drugi put zbog stida što sam bila zavisna - priznala je.

 

 

- Znala sam da tata ima problema, a imala sam i ja pa smo delili drogu. Bilo je vremena kad sam ja bila jedino dete koje je htelo da razgovara sa njim. Imala sam šestero braće i sestara, a sad ih imam petoro. Moj brat Nikolas umro je od predoziranja heroinom kad je imao samo 21 godinu - priznala je ona.

Kada je upadala u krize, krala je lekove od starije sestre Keli i od mlađeg polubrata Nikolasa, a nije je otreznila čak ni Nikolasova smrt zbog predoziranja heroinom u 21. godini. Ipak, deceniju kasnije shvatila je koliko je to što radi destruktivno za nju i njenu porodicu te se 1999. sasvim izlečila.

 

 

- Na pravi put izvela me kćerka Eni, tada osmogodišnjakinja, koja mi je rekla da nikad nisam tu za nju kad sam joj potrebna. To me je trgnulo - rekla je ona jednom prilikom.

Takođe je priznala da je imala estetske operacije - Sve sam probala, i malu korekciju, i liposukciju, i botoks. I ništa od toga ne deluje - iskreno je izjavila, naglasivši kako ti niko ne spominje da se masnoća koju izvadiš iz tela na jednom mestu vraća na drugom - bila je iskrena DŽejmi.

 

 

Uprkos tome što su mnogi oduševljeni njenim izgledom, te misle daje besprekorna, ona je bila iskrena i svojom izjavom otvorila oči svi ženama.

- Bez odeće izgledam kako izgledam, stvarno. Nemam baš idealna bedra. Imam prevelike grudi, mekani, punački stomačić i masne naslage na leđima. Ne želim da četrdesetogodišnje žene širom sveta misle da mi je figura savršena. To je prevara i neću više u tome da učestvujem - izjavila je DŽejmi.

(Still)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".