Шармантна Паулина Манов (47) једна је од омиљених домаћих глумица, а онда је данас успешна како у позоришту, тако и на филму и телевизији. Део њеног успеха потиче од тога што је на сцени врло дуго, а на великом платну се појавила почетком својих двадесетих, у филму "Апсолутних сто".

Фото: Јутјуб принтскрин/Балканском улицом

 

 

Како је испричала током једног гостовања на Курир телевији, увек је ценила слободу, коју су јој родитељи одувек пружали.

– Родитељи ми нису ништа бранили. Имала сам 20 година када сам отишла од куће. Било је то због љубави и потребе за слободом. Имала сам потребу да будем самостална, да водим свој живот, да водим своју кућу, да водим свој живот. Имала сам потребу за тим – испричала је глумица.

Љубав о којој је тада причала била је она с колегом Борисом Миливојевићем, која је обележила њену младост.

 

 

– Када сам напустила родитељски дом, имала сам двадесет година, баш сам била млада. Рекла сам им: „Ја сад идем да живим са Борисом, ћао.“ Он је добио стан од родитеља где смо заједно становали. То је трајало две године – присетила се Паулина.

Ипак, пар није био сам, а њихов живот је тих дана био врло динамичан.

– Живели смо у комуни. Борис, ја и другари (смех). Ја сам ишла у школу и да радим, сваки дан сам играла представе у другом граду. За то време другари су се дружили. Имао је и он своје улоге и обавезе – објаснила је. – То је био један специфичан период у мом животу. Вероватно сам желела да живим у слободи са човеком кога сам ја изабрала, али обоје смо били врло млади.

 

 

Паулина Манов је, иначе 15 година у браку с драматургом Владимиром Ђурђевићем, с којим има ћерку Мину и сина Растка.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".