Када нас је пре нешто мање од две године кантаутор Ђорђе Балашевић напустио, вест о његовој смрти погодила је читаву нацију, а туга Оливере Балашевић, његове супруге као и читаве породице до данас је немерљива. Тешко се мире са чињеницом да га више нема, а туга је из дана у дан све већа, као и усамљеност његове удовице којој, како и сама каже, недостају јутра, поподнева и вечери које је проводила са својом највећом љубави и животним сапутником.

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

 

 

Ипак, да преброди бол помажу јој унуке Симона, Пета и Вера у којима проналази утеху и радост и због којих се својски труди да се на њеном лицу не виде трагови суза и туге, те је због свакодневне борбе коју у себи води она на неки начин приморана да буде насмејана и када јој није до тога. Свог супруга чува у срцу и мислима, а неретко и на "Инстаграму" воли да подели тренутке који је сећају на њега, углавном претворене у стихове.

Ведрина која Оливеру краси на фотографијама сведочи да су то и те како лепе успомене, међутим иако са широким осмехом на лицу, туга Оливере Балашевић уочљива је и поред тога што је покушала да је сакрије иза модерних наочара, а опис који је ставила довољно говори о томе колико јој Ђоле недостаје те да ће много времена морати да прође како би ране на њеном срцу зацелиле.

Фото: Инстаграм принтскрин/olivera.balasevic

 

 

- Зима ће са мном да се инати? Па није само снег тај где могу да остану трагови - написала је Оливера која је објавом своје пратиоце подсетила на стихове песме „Не волим јануар“ и тиме код многих изазвала најнежније емоције.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".