По разводу од колеге Ирфана Менсура Срна Ланго одабрала је да љубавни живот остави по страни. Посветила се одгајању синова, које је извела на прави пут, док се такође у великој мери окренула послу. Годинама Срна Ланго љубав дели искључиво са наследницима и публиком, која јој је истом мером враћа.

Фото: Предраг Митић

 

 

Глумица, која се доказала и као врсна књижевница, воли када је на сцени или пак када пред компјутером смишља заплет своје нове приче, а најрадоснија је када је окружена члановима породице. Старији син Алекса и млађи Павле, који је пошао њеним стопама, центар су света драмске уметнице те она у шали воли да каже како су то једини мушкарци који су јој у овом моменту потребни. 

 

 

Ужива Срна у сваком дану проведеном с наследницима, поноси се њиховим одабирима професије, а подржава их и када је реч о емотивним партнеркама. Будуће снајке изузетно воли и цени и не усуђује се о њима да каже нити једну једину ружну реч. Сматра да су вредне њеног поштовања све док усрећују њене синове и док се према њој опходе с пажњом и уважавањем.

Да је глумица задовољна због тога какав су избор по питању изабраница њени мезимци направили сведоче фотографије које је пре пар дана објавила на свом "Инстаграму". Наиме, Срна се пратиоцима похвалила девојком старијег сина Алексе, Маријом, тачније односом који млади пар гаји. На приврженост сина и будуће снаје драмска уметница није остала имуна, а по свему судећи ни њени фанови који су испод слика нанизали дивне коментаре.

Фото: Инстаграм принтскрин/срна.ланго

 

 

Срна Ланго љубав види као основну покретачку снагу за живот и стварање стога је пресрећна када види да су њени наследници у том погледу задовољни. 

Срна Ланго је једном приликом открила да су деца имала кључан утицај на њен однос са Ирфаном Менсуром.

- Неко кога уводиш званично у живот, неко са киме ти се дете виђа, апослутно мисим да мора бити, све у 16, врло проверен човек, у сваком смислу, а онда и дететов избор. Не бих ја била у Ирфановом животу да Филип није решио да сам ја у реду за његов живот. И не би Ирфан био у мом животу да Алекса није решио то - истакла је глумица.

(Стори)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".