Један од многима омиљених водитеља који је и аутор емисије "Сасвим природно", Јован Мемедовић своју приватност чува далеко од очију јавности, па тако штити и своју породицу од знатижељних погледа, посебно откако су он и бивша супруга Мирјана ставили тачку на брак пре неколико година. Са бившом супругом добио је двоје деце, ћерку Машу и сина Уроша, а његова наследница у последње време привлачи велику пажњу јавности.

Будући да она води изузетно занимљив живот који са са својим пратиоцима дели на друштвеним мрежама, оно што се може приметити по њеним фотографијама јесте то да је од оца наследила љубав према природи и авантурама, а најновија објава Маше Мемедовић и овог пута наишла је на бројне реакције.

Машу на "Инстаграму" прати више од двадесетпет хиљада људи, које она попут свог оца, води на путовања кроз њене омиљене скривене оазе и открива неиспричане приче заборављених места, а често ју је у тим авантурама пратио и верни љубимац Дража који је такође освојио срца њених пратилаца.

Тренутак из приватног живота и објава Маше Мемедовић овог пута растужила је многе, јер се она опростила од свог љубимца веома емотивном поруком.

Фото: Инстаграм принтскрин/masamemedovic

 

- Синоћ смо се опростили од нашег Драже - написала је Јованова мезимица на Инстаграму и ставила свима до знања колико је за њега била везана те да јој је срце сломљено због губитка великог пријатеља са којим је много тога прошла и који ју је у обиласку природних лепота наше земље пратио у стопу.

Објава Маше Мемедовић наишла је на бројне реакције и дирљиве речи, а подршка која јој пристиже са свих страна, посебно од љубитеља животиња, оних који су такође изгубили љубимца, али и оних који су се подсетили колико воле своје крзнене пријатеље.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".