Šarmantna Paulina Manov (47) jedna je od omiljenih domaćih glumica, a onda je danas uspešna kako u pozorištu, tako i na filmu i televiziji. Deo njenog uspeha potiče od toga što je na sceni vrlo dugo, a na velikom platnu se pojavila početkom svojih dvadesetih, u filmu "Apsolutnih sto".

Foto: Jutjub printskrin/Balkanskom ulicom

 

 

Kako je ispričala tokom jednog gostovanja na Kurir televiji, uvek je cenila slobodu, koju su joj roditelji oduvek pružali.

– Roditelji mi nisu ništa branili. Imala sam 20 godina kada sam otišla od kuće. Bilo je to zbog ljubavi i potrebe za slobodom. Imala sam potrebu da budem samostalna, da vodim svoj život, da vodim svoju kuću, da vodim svoj život. Imala sam potrebu za tim – ispričala je glumica.

LJubav o kojoj je tada pričala bila je ona s kolegom Borisom Milivojevićem, koja je obeležila njenu mladost.

 

 

– Kada sam napustila roditeljski dom, imala sam dvadeset godina, baš sam bila mlada. Rekla sam im: „Ja sad idem da živim sa Borisom, ćao.“ On je dobio stan od roditelja gde smo zajedno stanovali. To je trajalo dve godine – prisetila se Paulina.

Ipak, par nije bio sam, a njihov život je tih dana bio vrlo dinamičan.

– Živeli smo u komuni. Boris, ja i drugari (smeh). Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vreme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze – objasnila je. – To je bio jedan specifičan period u mom životu. Verovatno sam želela da živim u slobodi sa čovekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi.

 

 

Paulina Manov je, inače 15 godina u braku s dramaturgom Vladimirom Đurđevićem, s kojim ima ćerku Minu i sina Rastka.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".