На друштвеним мрежама данас се појавио интересантан снимак направљен у Београду. Видео је објављен на Инстаграм страници Сербиаливе_београд, а приказује прасе које трчи улицама Земуна, док га двојица мушкарца јуре са осмехом на лицу. 

Како се наводи у опису, одбегло прасе снимљено је у земунском насељу Алтина. Животиња трчкара по улици, а онда му двојица мушкараца полако прилазе.

Један од њих му пружа руку и покушава да га намами као да је у питању пас. Ипак, у том тренутку прасе је одлучило да не жели да буде ухваћено и наставља свој бег, док мушкарци са осмехом трче за њим. 

Свиња на улицама главног града није толико чест призор, а посебно је интересантна чињеница да је прасе одбегло баш уочи Божића.

 

 

За сада нема информација о томе одакле је животиња побегла, као ни шта се након снимка десило са њом. 

Овај видео је изазвао лавину, углавном шаљивих коментара на друштвеним мрежама. И док су једни навијали за прасе, било је и оних који су подржавали људе који су га јурили.

"Не знам шта је смешно, прасе је предосетило шта му се спрема пред Божић. Људи уместо да славе тај празник на скроман начин најважније им је ждрекање прасетине", "Заслужио помиловање", "Спасло се пред Божић", "Чини ми се да су му мале шансе да преживи суботу", само су неки од коментара. 

Подсетимо, ово није први пут да свиња дефилује улицама главног града Србије. Почетком септембра прошле године појавио се сличан снимак на друштвеним мрежама. Тада је улицама Новог Београда шетала одрасла јединка. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".