Џордан, која живи са својим партнером у Канзас Ситију, поделила је снимак на коме спава њен преслатки дечак. Међутим, када га је камера ухватила како отвара уста да се насмеши, видели су се његови мали зуби.

- Када вам се беба роди са зубима и цело болничко особље је у неверици јер ово никада нису видели - написала је Џордан у опису снимка. Мама, чији син сада има осам месеци, у опису је дала више детаља, укључујуц́и и колико је оваква ствар заиста ретка. Тако је гледаоцима снимка објаснила да се овако нешто дешава једној од 2.000 рођених беба.

Видео, који је постао виралан након што је прегледан више од 16,4 милиона пута, брзо је привукао пажњу многих корисника. Многи су рекли да никада нису чули за овај редак случај и да не би знали како да реагују ако им се то догоди.

- Никада раније нисам видео ово! - написао је један корисник.

- Очекивао сам да буду једва видљиви, као да су тек пробили, а не као да су зуби одрасле особе - прокоментарисао је други корисник, на шта је Џордан одговорила да су му зуби изгледали тако велики јер је био веома мали, али да су сада потпуно нормални. Међутим, било је и оних који су се са овом појавом већ сусрели.

- И ја сам рођен са зубима. Заиста ми је забавно и то увек свима говорим - написао је један корисник ТикТока

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".