Према првим информацијама, на популарном сплаву наступали су чланови групе "Црни Церак", али се њихов фронтмен, Реља Деспотовић Секси накнадно огласио и открио да је заправо наступао његов колега Реља Поповић.

- Ја сам на зимском Фристајлеру тад био, тамо је наступао Реља Поповић - рекао је Реља Секси.

До забуне је дошло због истог имена двојице уметника, и истог имена два објекта у којима су певали.

- Сцена је била ужасна, све се то десило око поноћи. Реља је заједно са масом трчао ка излазу. Није могао да верује да сплав тоне. Цео локал се напунио водом. Секси се изнервирао због инцидента, није могао да верује сопственим очима. Иако је желео да настави вече на неком другом месту, отишао је право кући - рекао је извор за "Блиц".

Фото: АТА имагес

 

Познати сплав "Фристајлер", који је само неколико минута после поноћи почео да тоне, по свему судећи био је преоптерећен.

Како су за Курир рекли очевици, који су на овом сплаву дочекали Нову годину, била је толика гужва да се једва могло дисати.

- Препуно је било. Једва се дисало. Нема сумње да је сплав био преоптерећен. Нисам овде први пут, али оволико људи никада нисам видела - каже саговорница.

Полиција и ватрогасци су брзо стигли на терен и евакуисали су објекат. На лице места упућене су две екипе Хитне помоћи, али према првим информацијама, нема повређених.

 

 

Даља истрага ће утврдити шта је узрок ове несреће.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".