Prema prvim informacijama, na popularnom splavu nastupali su članovi grupe "Crni Cerak", ali se njihov frontmen, Relja Despotović Seksi naknadno oglasio i otkrio da je zapravo nastupao njegov kolega Relja Popović.

- Ja sam na zimskom Fristajleru tad bio, tamo je nastupao Relja Popović - rekao je Relja Seksi.

Do zabune je došlo zbog istog imena dvojice umetnika, i istog imena dva objekta u kojima su pevali.

- Scena je bila užasna, sve se to desilo oko ponoći. Relja je zajedno sa masom trčao ka izlazu. Nije mogao da veruje da splav tone. Ceo lokal se napunio vodom. Seksi se iznervirao zbog incidenta, nije mogao da veruje sopstvenim očima. Iako je želeo da nastavi veče na nekom drugom mestu, otišao je pravo kući - rekao je izvor za "Blic".

Foto: ATA images

 

Poznati splav "Fristajler", koji je samo nekoliko minuta posle ponoći počeo da tone, po svemu sudeći bio je preopterećen.

Kako su za Kurir rekli očevici, koji su na ovom splavu dočekali Novu godinu, bila je tolika gužva da se jedva moglo disati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Prepuno je bilo. Jedva se disalo. Nema sumnje da je splav bio preopterećen. Nisam ovde prvi put, ali ovoliko ljudi nikada nisam videla - kaže sagovornica.

Policija i vatrogasci su brzo stigli na teren i evakuisali su objekat. Na lice mesta upućene su dve ekipe Hitne pomoći, ali prema prvim informacijama, nema povređenih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Dalja istraga će utvrditi šta je uzrok ove nesreće.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".