- Добро јутро. Ево да вам се јавим, хвала Богу кући сам, добро смо сви. Ћерка и супруга су пресрећне што ме виде. Пробудио сам се сада, жена сад иде на посао. Нећу да причам о разлозима изласка, верујте ми да ја имам добре разлоге што сам изашао. Важно је да сам ја сада дошао кући за празнике, и да ћу Божић провести са породицом, није више ријалити за мене. Хвала вам још једном на свему, нисам ни ја нека личност, да сте живи и здрави, шта да вам кажем. Видимо се некад, негде. Јако нам је лепо, откако сам дошао кући. Можда ћу и ја ускоро отворити Јутјуб канал. Поздрав и немојте се нервирати - рекао је Мики у свом првом јавном оглашавању.

Фото: АТА имагес

 

Иначе, Мики је био први ријалити учесник који је потписао уговор за сезону 6. Како су тада преносили домаћи медији, његов хонорар за учешће у шоу-програму износио је чак 150.000 евра, а он је тада постигао договор са продукцијом да за разлику од осталих учеснка није у обавези да остаје до краја ријалитија.

Подсетимо, Мики се већ дуго жалио како му недостаје породица и да жели кући. Ђуричић је пре само седам дана покушао да побегне из ријалитија због тога што је чуо гласине да се његова супруга наводно разочарала у њега.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".