Понашање ријалити учесника Филипа Цара не престаје да шокира јавност. Свако вече пробуди се са другом девојком у шоу програму. 

- Филип мало делује као да је изгубио компас, па чак ни ја не могу да "похватам" са којом женом устаје, а са којом леже. Откад је ушао био је са неколико њих. Иде од Маје Маринковић, преко Александре Николић до Милице Веселиновић. Питам се свако јутро кад листам портале и гледам клипове која ће бити следећа - испричао је извор близак Филипу Цару.

Фото: АТА имагес

 

- Чули сте и сами и за девојку са којом је био овог лета пре уласка у "Задругу" за коју се пише да је наводно остала у другом стању. Она свакако није једина девојка са којом се Филип упустио у интимне односе овог лета, а судећи по ономе што гледамо у "Задрузи" заштита му није ни на крај памети. Па, пре неки дан је рекао да жели што пре да се оствари као отац и да мисли да ће бити посвећен тата својој деци. Причао је нешто тако и у друштву, али га нико није схватао за озбилно јер нема никакву сталну девојку са којом би се остварио у тој улози. Међутим, сад ми је потпуно јасан његов план - додао је извор.

- Рекао бих да њему заправо није ни битно са којом ће добити дете, само да га добије. То вам дође као оне жене које би само да се удају, е тако и он са децом очигледно. Није битно да ли ће му дете родити ова што је остала у Београду, Маја, Александра или Милица. Јадне само те жене, не знају у шта се упуштају са њим. Ма, деца су највеће благо на свету. Само нек се рађају. Ко зна, можда га деца и смире и скрасе поред једне жене - закључио је извор за Блиц.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".