Драгојевић је демантовао да је у вези са Тамаром, те је осуо паљбу по њој и истакао да је све измислила само како би била у медијима.

- Стоп! Водитељка ми није девојка. Девојка која саму себе намеће у однос у ком није јер је видела да излати на портале је слична оној која ради исте ствари за новац. Само је у овом случају новац медијски простор. Ћутао сам два дана, али знате мене. Ја режим бритком сабољом. Не дирај мечку. Моја девојка нит има Инстаграм, нити је у медијима. Она је сад поред мене, доста ми је девојака које иду са сплава на сплав - закључио је Дејан.

Фото: Принтскрин Инстаграм/dejan_dragojevic_official_

 

Како је Тамара сама истакла, она и Дејан се познају већ неко време, он је више пута гостовао у њеној емисији, а средином децембра су се срели на једном догађају где су се распламсале варнице, па Деки није губио време већ је одмах позвао на састанак.

- Имате тачне информације. Истина је да смо Дејан и ја на почетку једне лепе приче. Варнице су севнуле на прву, као што можете да видите на снимку, који је настао крајње спонтано. Волим фрајере који не калкулишу. Дејан је на све начине покушавао да дође до мене и успео је. Од четвртка се не раздвајамо, толико смо се смејали кад су људи помислили да је на снимку на коме се виде наше руке - Далила. Каква црна Далила, она је давна прошлост! Дејан је прави џентлмен. Жао ми је само што је до сада правио катастрофалне изборе када су жене у питању. Овог пута је направио прави избор. Видећемо колико ће све ово трајати, али важно је да се зна да је сада Дејан - заузет дечко - признала је Тамара Галијано.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".