Ива Штрљић је открила рецепт за каријеру без скандала и интрига.

- Можда је решење у томе што сам јако мало веровала људима, што се нисам никада поверавала ни најблискијим. Можда ме је од свега спасила моја затвореност и опрез.. Никада никоме нисам изустила ниједну своју тајну и мислим да је баш та особина можда моја највећа особина у времену у коме људи тако лако о себи причају, расипајући своју, али и туђу интиму по столовима ресторана и кафића. Ја чувам тајне и држим реч, увек - истакла је глумица.

Иако је ћерка познатих родитеља, пут ка врху је крчила тешко и полако те открила да ли то види као предност или ману.

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

- Мој пут није био обичан и не може тако лако да се пореди са путевима осталих чији су родитељи познати. Одрасла сам у уметничкој породици, али сам сама корачала, нисам имала олакшице, нико ме није ангажовао зато што су мама и тата звали за мене, већ сам се борила сама, изложена непријатностима. Доста сам времена провела осећајући се усамљено унутар те борбе за себе, а све што сам желела била је подршка, сазнање да ће за мене неко бити ту - искрена је Ива, која је решила да отвори душу и о најтежем моменту, периоду који је изградио као личност.

- Најтескобнији период је био крај основне школе. Моји родитељи су се тада разводили, био је рат, први пут сам тада осетила шта значи она туга којој ништа не можеш. Мислим да је тих година у мене уронио неки страх од завршетака који и данас бледуњаво тиња. Тада ми је било јасно да љубав не траје заувек, да одједном може да измени облик до непрепознатљивости, да људи које волиш одлазе ма колико био везан за њих и више ти се никада не враћају. После тога ја нисам била она иста девојчица - признала је глумица.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Мада је приватни живот Иве Штрљић једна велика енигма за публику, њен однос са оцем Миланом је нешто што је одувек највише интригирало јавност.

–Када сам била мала мислила сам да је страшна ствар рећи да ти неко недостаје. Данас знам да није тако јер могу да вам недостају само они које волите. Ово кажем зато што знам да има много очева који недостају и који никада неће признати да и њима то недостајање тешко пада. Дешавало ми се да медији хоће наш однос да прикажу као свађу, као неразговарање, што није тачно, а ја ћу свог оца увек да браним. Чак и онда када то није заслужио- открила је за „Сторy“.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".