У центар пажње су доспели Митар Мирић и Драган Којић Кеба. Један због галаме после које је морало да реагује, док се друг и удварао  кафе куварици.  

Фото: Инстаграм принтскрин/mitarmiricofficial

 

- Ове године на снимању су били углавном фолк певачи старије гарде и млађи певачи, који нису толико познати јавности. Иако се снимање одвијало у поподневним сатима, то није спречило певаче да цугају и праве скандале. Први дан снимања новогодишњег програма обележиле су сцене које су многе шокирале, а све се дешавало код шанка кад је Митар Мирић пришао да наручи кафу. Мирићу се одмах свидела радница, па је почео да јој дели комплименте. Причао је: "Много нам лакше падају снимања кад имамо такве лепотице да нас служе" -изјавио је оћевидац који додаје да је Кеба тек направио шоу: 

Фото: В. Данилов

 

- Кафе-куварица је причала с Митром, па му је рекла да од ње има бесплатну домаћу ракију. Он се смешкао и наслонио на шанк да причају, а кад је жена Кеби пружила кафу, овај је почео да урла: "Немаш појма ни кафу да спремиш! Ти ово зовеш кафом? Бежи, бре, тамо. Само причате и ништа не радите, ово је недопустиво. Што ме опомиње обезбеђење? Имам право да кажем да ми се кафа не допада! Избаците ме ако хоћете, баш ме брига! - завршава извор.

(Република)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Јасна Миленковић Јами

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".