U centar pažnje su dospeli Mitar Mirić i Dragan Kojić Keba. Jedan zbog galame posle koje je moralo da reaguje, dok se drug i udvarao  kafe kuvarici.  

Foto: Instagram printskrin/mitarmiricofficial

 

- Ove godine na snimanju su bili uglavnom folk pevači starije garde i mlađi pevači, koji nisu toliko poznati javnosti. Iako se snimanje odvijalo u popodnevnim satima, to nije sprečilo pevače da cugaju i prave skandale. Prvi dan snimanja novogodišnjeg programa obeležile su scene koje su mnoge šokirale, a sve se dešavalo kod šanka kad je Mitar Mirić prišao da naruči kafu. Miriću se odmah svidela radnica, pa je počeo da joj deli komplimente. Pričao je: "Mnogo nam lakše padaju snimanja kad imamo takve lepotice da nas služe" -izjavio je oćevidac koji dodaje da je Keba tek napravio šou: 

Foto: V. Danilov

 

- Kafe-kuvarica je pričala s Mitrom, pa mu je rekla da od nje ima besplatnu domaću rakiju. On se smeškao i naslonio na šank da pričaju, a kad je žena Kebi pružila kafu, ovaj je počeo da urla: "Nemaš pojma ni kafu da spremiš! Ti ovo zoveš kafom? Beži, bre, tamo. Samo pričate i ništa ne radite, ovo je nedopustivo. Što me opominje obezbeđenje? Imam pravo da kažem da mi se kafa ne dopada! Izbacite me ako hoćete, baš me briga! - završava izvor.

(Republika)

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Jasna Milenković Jami

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".