Певачица Тања Савић појавила се на снимању једног новогодишњег програма и том приликом се осврнула на понашање своје колегинице Ане Николић, које се у последње време и те како коментарише.


На питање да ли би отишла на Анинин концерт, она је рекла да би, те да јој је жао Николићеве и да би њена родбина требало да се позабави њом.

Фото: АТА имагес

 

- Могла бих да одем, зашто да не, с тим што Ана много лепо пева, али ми је мало жао ње. Сви знате о чему ја говорим и нико се не усуђује да прича о томе. Ана је на почетку њене каријере била девојка од милион долара, жао ми је што нема некога да је повуче за рукав и да јој каже "Ана, опамети се, ради жено, певај... Труди се мало око своје каријере". Она се некако повукла из јавног живота и нема је. Сматрам да је она преемотивна особа. Знам да читам између редова - рекла је Тања и додала:

Фото: Алекса Станковић

 

- Поредим Наташу Беквалац и Ану Николић. Њих две су кренуле у исто време да граде каријеру и сад је Наташа Беквалац Барбика из Новог Сада и заслужено је ту где јесте. Ану поредим са Наташом јер је жена прошла све и свашта и опет је ту. А са Аном не знам шта је проблем јер она о томе не прича, видим да све држи за себе. Видим да је коментари погађају и онда она узме камеру и снима се и много ми је жао због тога. Она је преемотивна, неко ко је њен близак рођак треба да реагује на то и да је усмери - истакла је Савићева.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".