Певачица јако дуго није имала самопоуздања и среће у љубави. Разлог тога је што није имала мушку, односно очинску фигуру која би је штитила. Дуго се плашила да ће бити повређена: 

- Дете сам разведених родитеља. Новац не може да надомести време, чак га на неки начин и одузима. Док зарађујеш, ти трошиш и време. То је нешто што не може да се купи и да се врати - каже Чекићева.

- Јако ми је сметало када сам била мала што су ми родитељи разведени. Они су се јако ружно развели. Оца нисам виђала по седам-осам година, нисмо се чак ни чули. Мајка ме је родила врло млада, па сам највише времена провела с бабом. Утеху сам тражила у пријатељима и другарима из школе. Осакаћена сам због тога и имам велики страх од остављања и да будем повређена.

Сада је открила да се поново  вратила старој љубави и да су све пре њега били погрешни избори. Иза ње је брак и раскинута веридба: 

- Женска особа која одрасте без оца у свима тражи заштитничку фигуру. Због тога сам често мешала бабе и жабе. Сада имам партнера, али не желим да кажем ни ко је ни шта је. Пресрећна сам и рекла бих да то траје цео мој живот. О мом љубавном животу се ништа не зна. Жена сам која има тајне, а он је моја младалачка љубав. С њим сам била када сам имала 19 година. Тада није ишло, пустио ме је да изградим свој живот и каријеру и мислио је да ће ми без њега бити боље. Сада смо опет заједно, а у међувремену сам схватила да све су све друге везе након наше биле осуђене на пропаст. Он се такође женио, ја сам се удала и развела, али ово што имамо сада је оно право. Били смо у комуникацији док смо били у браковима, али никада нисмо варали своје партнере -објаснила је Андреана у емисији "Милимизам"

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Момчило Бајагић Бајага - ретроспектива каријере

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".