Бојана је отишла на прегледе који су потврдили да је болест поново узела маха:

- Истина је, по трећи пут имам рак дојке. Урађена ми је мастектомија (операција уклањања дојке, а понекад подразумева и уклањање и других ткива, која се налазе у близини дојке, као што су лимфни чворови, прим. аут.), завршила сам с примањем хемиотерапије и сад пијем лек. Предстоје ми циклуси зрачења, дакле, све исто као прошли пут. Наравно, предаје нема, борим се и идем даље! Надам се да ћу овај пут трајно успети да победим болест и да ће мастектомија дати резултате - изјавила је певачица.

Бојана је започела лечење хемиотерапијама које је исрпљујуће, а овај пут јој је опала и коса. Међутим, то је не спречава да ради као да је здрава: 

 

- То се подразумева и тако сам желела. Примим хемиотерапију, па идем да певам, тако је било и прошли пут. И сад ми је коса опала након седам дана. Због тога сам избегавала да се појављујем у јавности, док то све не прође. Али радим на новим песмама, па ћемо се тад дружити и виђати, причати о неким лепим темама - закључила је Барјактаревићева у разговору за Курир.

 

Подсећања рад, Бојана је први пут у историји музичког такмичења "Никад није касно" изашла као троструки победник.

Својим анђеоским гласом је освојила највише СМС гласова публике, а убрзо затим је тријумфовала и у Фејсбук гласању, а потом је добила и награду жирија.

Због животне приче, цео студио је био у сузама. За време лечења морала је да направи дугогодишњу паузу. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".