Тања Савић прошла је кроз тежак развод, а недавно је признала да из брака није изашла својом вољом, као и да је мислила да ће са Душаном Јованчевићем остати целог живота.

- Волела бих да могу да комуницирам са њим, али његова жеља је да не жели. Мислила сам да ће то бити љубав за цео живот - рекла је недавно Тања којој није било лако када је бивши одбио да јој помогне.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тањи су биле потребне информације за синове Максима и Ђорђа, а Душан ништа није хтео да јој пошаље. Била је ситуација када су ми из школе тражили њихов извод из матичне књиге на енглеском језику пошто су они тамо рођени, а Јованчевић није хтео да одговори на поруке. Тања је преко синова сазнала да Душан већ неко време има другу жену, да су срећни и да се, малтене, преселила код њега. Прорадила је сујета, па му је рекла да је последња порука коју је добио од ње била везана за децу и да их неће више видети. Слала му је: 'Кад треба да помогнеш деци, нема те да одговориш. Неће више никад да дођу!' Све је сада остало на томе - рекао је за "Републику" извор.

Фото: Инстаграм принтскрин/tanja_savic_private

 

 

Иначе, Савићка је са породицом неко време живела у Аустралији, одакле су се вратили непосредно пред почетак пандемије корона вируса, а онда су током карантина, у априлу 2020. године, уследили највећи проблеми. Душан је без Тањиног знања одвео синове у Аустралију, где су одвојени од мајке провели више од годину дана.

Тања је неколико пута истакла да је срећна што је најзад слободна да одлучује о свом животу, а говорило се да ју је бивши супруг контролисао.

 

- Забрањивао јој је да се дружи са колегама, чак и контакт са родитељима и рођеном сестром. Није имала храбрости да се склони од њега. Оптужио ме је да сам узимао њене паре од Јутјуба. Наравно да то нисам радио. Прекинули смо да се дружимо управо због њега, јер јој је он све бранио - испричао је својевремено Тањин пријатељ Бане Ђокић.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".