Чувена Лола из "Срећних људи", глумица Злата Нуманагић, једно је од омиљених лица домаће кинематографије.

Неко време није је било на малим екранима, а у том периоду имала је и операцију киле на дијафрагми, због чега се често суочавала са питањима о свом изгледу.

Фото: Јуттјуб принтскрин

 

 

- Оперисала сам килу на дијафрагми, због чега сам била на посебном режиму исхране. Јела сам течну храну, потом кашасту, и док сам се вратила на чврсту скинула сам десетак килограма, мада би се на моју висину видело и неколико. Како год, носила сам конфекцијски број 42, а сад ми је таман 36. Највише ми је жао кад колеге почну да ме загледају и питају јесам ли добро, са нагласком на оно 'добро'. Одговорим да сам одлично, а пошто имам смисла за црни хумор утешим их да не брину јер немам рак - кроз смех је испричала једном приликом глумица за "Хелло".

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

У тренутку своје највеће славе, када је њен син Федор напунио 23 године, Злата је поново срела своју прву љубав Ђорђа Токина, који је тада накратко дошао из Америке у Београд. Њихова љубавна бајка, нажалост, прекинута је смрћу Ђорђа, али је Злата захвална и срећна што је имала прилику да је проживи.

- Он је тамо био на докторату, а ја сам му се придружила кад сам завршила снимање. Нажалост, после годину и по Ђорђе се разболео и напустио нас је. 'Дабогда имао, па немао' обично се користи као клетва, али ја сам имала своју бајку. Да њега није било, не бих веровала да права љубав постоји и у зрелим годинама. Пре њега сам мислила да оно што желим од живота и љубави не постоји, али ме је разуверио и показао ми да је све могуће. Заувек сам захвална због тога што сам имала - открила је тада.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Злата је данас поносна бака, а за унука одваја сваки слободан тренутак.

- Сваки слободан тренутак проводим са њим. И кад ме другарице зову на ручак, кажем да не могу јер чувам унуче. И више не мислим колико ћу да живим, него колико ћу да учествујем у његовом одрастању. Верујем да су бабе и тетке веома драгоцене за одрастање, бар сам ја имала такво искуство и много ми је значило", објаснила је за поменути лист глумица, коју ће публика ускоро моћи да гледа у серији "Игра судбине" - где је заменила колегиницу Даницу Ристовски у улози Лиле.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".