Без обзира на то што је радила естетске корекције Милица је велики противник истога јер све девојке личе једна на другу. Како је навела, љу само због начина зараде критикују малограђани: 

- Не осуђује ме велики проценат, људи који то чине су малограђани. Нека се не брину они за моје дете, већ нек се претплате по цени од 15 долара, па кад виде какве су моје фотографије, нека онда пишу. Људи немају представу да ја тамо нисам раширених ногу, већ сам у секси издању, као што сам одувек желела - рекла је Милица Дабовић.

- Ја се сама борим за своје дете, нико ми не помаже, поклања, нити даје. Ја сам одлучила да отворим профил јер сам имала много комплимената и говорили су ми да га отворим. Прво нисам знала шта је то. То је пре било за све људе, тамо су кувари показивали своје рецепте. Ја сам дошла ту да покажем себе на најлепши могући начин. Хтела сам да наплатим свој изглед, јер то на Инстаграму нисам радила - додала је била недавно за "Курир".

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Не волим естетску хирургију, јер данас све жене изгледају исто. Када видим да раде те велике усне и груди, ја то не могу да прихватим. Требало би да све на телу буде сразмерно и да се зна где је граница. Мислим да нису свесне да су унакажене и да то не изгледа лепо. Ни мушкарцима то више није лепо -изјавила је и објаснила шта је мењала на себи. 

- Као млада увек сам се "пућила" на сликама, јер сам желела веће усне и то сам и урадила. Током каријере су ми ломили зубе и аркаду и имала сам много удараца у нос. Због једног од таквих удараца, лактом, сам морала да урадим зубе. Имала сам 17 година и сећам се да сам неке зубе чак и прогутала. Лице је најважније сачувати и идем редовно на масаже и третмане лица. Волим и мезотерапију и имам ботокс само на челу.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".