Bojana je otišla na preglede koji su potvrdili da je bolest ponovo uzela maha:

- Istina je, po treći put imam rak dojke. Urađena mi je mastektomija (operacija uklanjanja dojke, a ponekad podrazumeva i uklanjanje i drugih tkiva, koja se nalaze u blizini dojke, kao što su limfni čvorovi, prim. aut.), završila sam s primanjem hemioterapije i sad pijem lek. Predstoje mi ciklusi zračenja, dakle, sve isto kao prošli put. Naravno, predaje nema, borim se i idem dalje! Nadam se da ću ovaj put trajno uspeti da pobedim bolest i da će mastektomija dati rezultate - izjavila je pevačica.

Bojana je započela lečenje hemioterapijama koje je isrpljujuće, a ovaj put joj je opala i kosa. Međutim, to je ne sprečava da radi kao da je zdrava: 

 

- To se podrazumeva i tako sam želela. Primim hemioterapiju, pa idem da pevam, tako je bilo i prošli put. I sad mi je kosa opala nakon sedam dana. Zbog toga sam izbegavala da se pojavljujem u javnosti, dok to sve ne prođe. Ali radim na novim pesmama, pa ćemo se tad družiti i viđati, pričati o nekim lepim temama - zaključila je Barjaktarevićeva u razgovoru za Kurir.

 

Podsećanja rad, Bojana je prvi put u istoriji muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" izašla kao trostruki pobednik.

Svojim anđeoskim glasom je osvojila najviše SMS glasova publike, a ubrzo zatim je trijumfovala i u Fejsbuk glasanju, a potom je dobila i nagradu žirija.

Zbog životne priče, ceo studio je bio u suzama. Za vreme lečenja morala je da napravi dugogodišnju pauzu. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".