Певачица Снежана Бабић Снеки је прави доказ да жене на естради могу да направе успешну каријеру без подршке мушкарца, али и да саме одлучују о свему.

-Наравно да могу, треба да се ослоните на свој рад и своје контакте који морају бити увек професионални. Морате да знате када да имате меру, када и шта да кажете. Није лако заиста… У тимском раду је лакше зато што поред себе имате људе који размишљају уместо вас, мада је и то мач са две оштрице јер нећете никада да дозволите да неко стопроцентно одлучује о вашој каријери, наступима. Увек ви ту морате да зачините ствар- објаснила је певачица.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Grand News Tv Grand

 

Осим по добром гласу, Снежану Бабић лако ћете препознати по дугим ногама, заправо најдужим естрадним ногама, али и минићима који су постали њен заштитни знак. Мада мало ко зна да је Мица Трофртаљка била та која је охрабрила да мини сукње не скида годинама.

-Мица је била једна изузетна жена, која је била авангардна у смислу наступа и ласцивних текстова који су се певали, за оно време су били фактор који ремети (смех). Била је дивна жена.. Сећам се да сам са њом и Срећком Јововићем радила многе концерте као почетник и они су ме јако подржавали. Тада сам носила неке панталоне, сва сам се затварала и Мица ме је критиковала због тога. Каже „Ти таква, тако згодна и са таквим сногама, мораш да носиш мини сукњу, па како сам ја цео живот“- испричала је Бабићева која је била једина која је песму „Даворике дајке“ препевала уз сагласност колегинице.

Фото: Јутјуб принтскрин/ TIOLI Records

 

-Ја сам је тада позвала и испоштовала као певача те песме што је она прихватила са радошу. И наравно да није било никаквих проблема. Зато је јако битно да када преснимите нечију песму да будете личношћу јачи од тог певача кој је већ то урадио. Значи да ако преснимите песму неке велике звезде нећете имати пуно успеха ви као интерпретатор- тврди Снежана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

(Grandonline)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".