Ксенија Мијатовић у 38. години уписала је факултет и данас се бави лајф коучингом.


- Данас сам лиценцирани тренер програма "Излечите свој живот", по принципима филозофије Лујзе Хеј, и свој глас користим да људима, осим дивних песама, пренесем и речи подршке, оптимизма и вере, те поруку да је сва снага у нама самима и да заиста можемо све, само ако то истински желимо - рекла је Ксенија једном приликом и открила да има депигментацију, односно неизлечиву болест коже.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Makarije Bgd

 

- Болест депигментације коже за коју званична медицина нема лек ни данас, а ни одговоре на питања зашто и како настаје. Током свих ових година велики број људи, са истим или сличним проблемима, обратило ми се за помоћ. Желели су да превазиђу своје баријере и страхове, а ја сам се трудила да их својом причом инспиришем. У мени су видели неког чији животни пут ничим није био уздрман, а то баш и није било тако. Мој пут до звезда био је дуг. Оно најважније што сам схватила кроз комуникацију са свим тим дивним људима је да сви носимо неки бол дубоко у себи. Неко се лакше бори са њим, неко теже… Али, напослетку, сви желимо исто – да будемо вољени и волимо, да имамо добре међуљудске односе и реализујемо сопствене потенцијале. Одавно већ знам да људе, осим својим гласом, желим и могу да инспиришем и својим речима - рекла је Ксенија у емисији 150 минута својевремено.

 

 

Гостујући у емисји "Кец на једанаест", причала је о свом образовању:

- У 38. години сам уписала психологију са клинцима од 19, мастерирала сам и написала два научна рада. Упоредо са психологијом завршила сам и студије на Институту за интегративну психотерапију - испричала је Ксенија у поменутој емисији и додала:

- Радим тренутно на истраживању које се односи на везу између витилига (који и ја имам од девете године) и психолошких конструката - ко су људи који имају витилиго и имају ли нешто заједничко, тиме се до сада нико није бавио - рекла је некадашња певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Весне Галиот Гале

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".