Мајка Славице Роквић преминула је у 80. години, а тужну вест поделио је најпре певач Никола Роквић, а потом и Маринкова удовица.

Породица Роквић се од драгог члана опростила и путем читуље која је изашла у Новостима.

Фото: Новости

 

 

- Дана 11. децембра 2022. године преминула је наша драга мајка, бака и прабака Милка Павловић, рођена Драгутиновић (1943-2022). Сахрана ће се обавити у среду, 14. демб ра у 14.30 сати на Новом бежанијском гробљу. Опело почиње у 14 сати. Бићемо вечно поносни на тебе. Нека твоја душа нађе мир и спокој, писало је у читуљи.

Подсетимо, Никола и његова мајка Славица су се емотивним речима опростили од баке и мајке.

- Кад занеме речи, мисли, осећања. Покушавам да пронађем реч којом бих описала бол за тобом. Не налазим је, мајко. Тражим ослонац да се придржим да не паднем због бола у грудима. По први пут за ових педесет осам година топлота твојих речи и најнежнијих дланова на свету јењавају у даљини - написала је Славица.

 

 

- Она је радост! Она је љубав! Она је била до крајњих граница пожртвована, вечито ту када треба! Жена невиђеног духа, спремна на сваки вид шале и комике, а опет озбиљна у васпитавању своје деце и нас унучића! Бака наша је увек била ту за нас четворо, бескрајно се радовала животу и нама! Велики борац и онда када је непријатељ био толико снажан, није падала духом! Путуј бакице, знам да идеш ка светлости и Љубави! Волимо те - написао је певач у опису емотивног снимка који је објавио на свом налогу.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".