Бојана Баровић у седмом је месецу трудноће и са супругом, певачем Николом Роквићем, чека треће дете. Позната лепотица често на друштвеним мрежама дели своје мисли и осећања, а њена последња објава многе је навела на размишљање. 

 

 

- Да ли сте некад одлазили у кревет несрећни, иако није постојао ни један једини разлог да се тако осећате? Да ли су ваши дани испуњени срећом били кратког рока? Да ли сте били нерасположени према својим најближима без иједног јединог оправдања? Да ли сте били окарактерисани као неко ко губи конце свог живота, као неко коме треба помоћ? Можда су и били у праву. Треба вам помоћ, али можда не онаква на коју се мисли. Треба вам помоћ за конекцију своје главе и свог срца, јер су они у раскораку. Треба вам помоћ да схватите да нешто из вашег живота није у синхронизацији са оним што би требало да будете или радите - почела је Бојана, а затим наставила:

 

 

- Наше срце зна шта ми треба да будемо. Највећа уметност га је умети слушати. Не смемо њега олако схватати. Не смемо окретати главу на његове вапаје, јер оно зна све оно што је потребно. Оно што нас покреће и страст према нечему је оно што ми треба да будемо и што је одувек требало да будемо. Али нас је често из непознатог разлога срамота од тога или мислимо да су те идеје које имамо у глави, на које нам се пулс убрзава, само продукт наше маште. Али уствари, оне су путоказ. Оне су мапа до нашег испуњеног зивота. Идеје, жеље и страст према нечему су доказ од Бога да је то наш пут!

Ове речи многе су навеле на размишљање, па су се испод манекенкине објаве низали коментари: "Читаш ми мисли", "Браво за сваку реч", "Предивно написано" и многи други. 

 

 

Иначе, Никола Роквић недавно је открио да он и Бојана још нису смислили име за ћеркицу која у њихов дом стиже у фебруару 2023, а којој се посебно радују сестра Леона и син Симеон. 

- Што се имена тиче, видећемо. Можда и сама себи да име, зависи када се роди. За ћерку Леону имали смо неколико предлога, па смо изабрали, док се Симеон родио на Светог Симеона Мироточивог - открио је певач за "Еxклузив".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".