Majka Slavice Rokvić preminula je u 80. godini, a tužnu vest podelio je najpre pevač Nikola Rokvić, a potom i Marinkova udovica.

Porodica Rokvić se od dragog člana oprostila i putem čitulje koja je izašla u Novostima.

Foto: Novosti

 

 

- Dana 11. decembra 2022. godine preminula je naša draga majka, baka i prabaka Milka Pavlović, rođena Dragutinović (1943-2022). Sahrana će se obaviti u sredu, 14. demb ra u 14.30 sati na Novom bežanijskom groblju. Opelo počinje u 14 sati. Bićemo večno ponosni na tebe. Neka tvoja duša nađe mir i spokoj, pisalo je u čitulji.

Podsetimo, Nikola i njegova majka Slavica su se emotivnim rečima oprostili od bake i majke.

- Kad zaneme reči, misli, osećanja. Pokušavam da pronađem reč kojom bih opisala bol za tobom. Ne nalazim je, majko. Tražim oslonac da se pridržim da ne padnem zbog bola u grudima. Po prvi put za ovih pedeset osam godina toplota tvojih reči i najnežnijih dlanova na svetu jenjavaju u daljini - napisala je Slavica.

 

 

- Ona je radost! Ona je ljubav! Ona je bila do krajnjih granica požrtvovana, večito tu kada treba! Žena neviđenog duha, spremna na svaki vid šale i komike, a opet ozbiljna u vaspitavanju svoje dece i nas unučića! Baka naša je uvek bila tu za nas četvoro, beskrajno se radovala životu i nama! Veliki borac i onda kada je neprijatelj bio toliko snažan, nije padala duhom! Putuj bakice, znam da ideš ka svetlosti i LJubavi! Volimo te - napisao je pevač u opisu emotivnog snimka koji je objavio na svom nalogu.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".