А оно што нисмо до краја видели је сукоб Емилијана Мартинеза и Луја Ван Гала због кога Мартинезу прети суспензија за полуфинални меч са Хрватском! Наводно је Мартинез после пенала пришао Ван Галу и рекао му:

- Је*ао сам те два пута, два пута сам те је*ао, пе*ерчино", алудирајући на два пенала које је одбранио, а уз то је сам Ван Гал после меча открио да му је Мартинез поручио да "мање прича" што је Мартинез после меча и потврдио:

- Чуо сам Ван Гала како говори: 'Имамо предност у пеналима, ако идемо на пенале, победићемо.' Мислим да мора да држи језик за зубима.-

Аргентински голман није штедео ни првог судију њиховог четвртфиналног дуела против Холандије.

- Он је убедљиво најгори судија на Светском првенству. Продужио је друго полувреме 10 минута јер је хтео да они изједначе. - изговорио је Мартинез.

Сада би због свега тога могао да пропусти меч са Хрватском. Индеx.хр преноси да је ФИФА издала саопштење у коме је открила да је отворила дисциплински поступак против ФС Аргентине збпг кршења чланка 12 из правилника који се односи на недолично понашање играча и службених лица, а "Индекс" наводи да се то управо односи на увреде које је Мартинез упутио Ван Галу и због тога би Аргентина могла да остане без голмана за полуфинални дуел.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".