A ono što nismo do kraja videli je sukob Emilijana Martineza i Luja Van Gala zbog koga Martinezu preti suspenzija za polufinalni meč sa Hrvatskom! Navodno je Martinez posle penala prišao Van Galu i rekao mu:

- Je*ao sam te dva puta, dva puta sam te je*ao, pe*erčino", aludirajući na dva penala koje je odbranio, a uz to je sam Van Gal posle meča otkrio da mu je Martinez poručio da "manje priča" što je Martinez posle meča i potvrdio:

- Čuo sam Van Gala kako govori: 'Imamo prednost u penalima, ako idemo na penale, pobedićemo.' Mislim da mora da drži jezik za zubima.-

Argentinski golman nije štedeo ni prvog sudiju njihovog četvrtfinalnog duela protiv Holandije.

- On je ubedljivo najgori sudija na Svetskom prvenstvu. Produžio je drugo poluvreme 10 minuta jer je hteo da oni izjednače. - izgovorio je Martinez.

Sada bi zbog svega toga mogao da propusti meč sa Hrvatskom. Index.hr prenosi da je FIFA izdala saopštenje u kome je otkrila da je otvorila disciplinski postupak protiv FS Argentine zbpg kršenja članka 12 iz pravilnika koji se odnosi na nedolično ponašanje igrača i službenih lica, a "Indeks" navodi da se to upravo odnosi na uvrede koje je Martinez uputio Van Galu i zbog toga bi Argentina mogla da ostane bez golmana za polufinalni duel.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".