Сара је истакла да је данас сувише момака који прелазе границе када су у питању везе и поруке: 

- Превише је заузетих мушкараца који мисле да су слободни. Заузети... Имају девојке и стартују! Има профилну слику са девојком и пише, један ми је писао два дана пред свадбу! Тада сам га питала коју песму ћу да им певам за први плес, на шта ми је рекао да сам безобразна! Како да не будем избирљива, кад се тако понашају! Ја волим мало згодније мушкарце, још ако може да буде набилдован, да када га ухватим за руке и кажем: 'ааах'! Искрено, више волим црне мушкарце, иако ми се скоро допао плави - насмејала се Сара.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sara_reljic.1

 

Према медијским наводима Сара је била разлог раскида везе Даре Бубамаре и њеног двадесетгодишњег момка:  

- Мислим да је то рекла исхитрено и можда помало неупућено у причу, зато је убрзо и обрисала стори. Нема потребе за тужбом јер ја старију колегиницу никада не бих у лошем контексту не бих узела у уста. Ја њу јако волим, то се зна још од Пинкових Звезда. А са Тонијем нисам имала ништа, осим пар излазака. Свакако ми је речено да су они раскинули пре него што сам пристала да изађем са њим - рекла је Сара у емисији "Питам за друга". На питање да ли је у контакту са Тонијем, она је кратко одговорила:

Фото: АТА имагес

 

У том периоду је Дара написала на свом Инстаграм налогу: 

-Имам свој нови љубавни живот. Неке певаљкице заиста мисле да ће преко мене бити успешније. Жао ми је, и даље ћеш иако негде наступаш, певати за хонорар од 82 евра. Ти мала певко, будеш ли ме спомињала и лагала за момке из моје давне прошлости, попићеш тужбу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".