Певачица Тања Савић изјавила је недавно у једном интервјуу да нема појма ко је Весна Вукелић Венди, па јој је фолкерка узвратила речима да нема намеру да се бавим особом која је једноћелијски организам. Венди каже да и не очекује да Тања буде упућена у њен рад јер не може на прави начин да разуме сложене ствари, књиге и особе.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Magazin Tv Grand

 

 

- Бесмислено ми је да тупим зубе и трошим енергију бавећи се Тањом јер је она једноћелијски организам. Претешко је да она разуме било шта, а поготово не мој рад и књигу , коју сам недавно објавила. Тања сриче док чита и остала је на нивоу основне школе, кад се учи: "Мама воли Мому и Мома воли маму" - прича Весна и додаје да Савићка глуми да не зна да су она и градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић у родбинским односима.

Фото: АТА имагес

 

 

- Драшко и ја смо рођаци, то знају и врапци на грани. Па недавно је био и матичар на нашем фамилијарном венчању. Кад су се појавиле фотографије на којима се види како седи у друштву Тање Савић рекла сам му да он треба да седи само с паметним, достојанственим и узвишеним женама. Тако га је васпитавала и његова бака Госпа Вукелић. Драшко поред себе треба да има жену која је његовог калибра, а не тип особе као што је Савићка.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".