Наташа Којић, ћерка Драгана Којића Кебе више од деценију борави у Америци. Иако су јој у Србији предвиђали озбиљну музичку каријеру, она је изненада одлучила да све напусти и оде из земље.

Фото: АТА имагес

 

 

Било је тешких тренутака, када је, како су писали медији, јела једну кифлу дневно, а родитељи Оља и Драган су јој финансијски помагали. Они су је наговарали да се врати у Србију, али Наташа за то није хтела ни да чује.

Ипак, сада је Драган Којић Кеба открио лепе вести, да његова мезимица ускоро долази у Србију.

 

 

- Она је добро и здрава је што је најважније. Лепа је као лутка, чак и лепша него што је била и овом приликом ћу вам саопштити да ускоро долази у Србију - истакао је фолкер са срећом у гласу.

Иначе, поред тога што пише филмску музику, она снима модне едиторијале, статира и појављује се у шоу-програмима.

 

 

- Нисам био у Америци због целе ситуације. Захваљујући новој технологији и друштвеним мрежама, чујемо се сваки или сваки други дан. Нисам од оних родитеља да дете мора стално да ти буде уз скут. Брига постоји, често ме обузме и није ми лако. Само ја знам како ми је. Плачем за њом. Тешке ствари које осећам, преточим у песме. Имам две-три песме које сам посветио њој, али их још нисам снимио - изјавио је раније Кеба.

(Грандонлине)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".