Sara je istakla da je danas suviše momaka koji prelaze granice kada su u pitanju veze i poruke: 

- Previše je zauzetih muškaraca koji misle da su slobodni. Zauzeti... Imaju devojke i startuju! Ima profilnu sliku sa devojkom i piše, jedan mi je pisao dva dana pred svadbu! Tada sam ga pitala koju pesmu ću da im pevam za prvi ples, na šta mi je rekao da sam bezobrazna! Kako da ne budem izbirljiva, kad se tako ponašaju! Ja volim malo zgodnije muškarce, još ako može da bude nabildovan, da kada ga uhvatim za ruke i kažem: 'aaah'! Iskreno, više volim crne muškarce, iako mi se skoro dopao plavi - nasmejala se Sara.

Foto: Printskrin/Instagram/sara_reljic.1

 

Prema medijskim navodima Sara je bila razlog raskida veze Dare Bubamare i njenog dvadesetgodišnjeg momka:  

- Mislim da je to rekla ishitreno i možda pomalo neupućeno u priču, zato je ubrzo i obrisala stori. Nema potrebe za tužbom jer ja stariju koleginicu nikada ne bih u lošem kontekstu ne bih uzela u usta. Ja nju jako volim, to se zna još od Pinkovih Zvezda. A sa Tonijem nisam imala ništa, osim par izlazaka. Svakako mi je rečeno da su oni raskinuli pre nego što sam pristala da izađem sa njim - rekla je Sara u emisiji "Pitam za druga". Na pitanje da li je u kontaktu sa Tonijem, ona je kratko odgovorila:

Foto: ATA images

 

U tom periodu je Dara napisala na svom Instagram nalogu: 

-Imam svoj novi ljubavni život. Neke pevaljkice zaista misle da će preko mene biti uspešnije. Žao mi je, i dalje ćeš iako negde nastupaš, pevati za honorar od 82 evra. Ti mala pevko, budeš li me spominjala i lagala za momke iz moje davne prošlosti, popićeš tužbu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".