Популарни бизнисмен Жељко Ристић је обећавао да ће се венчати са певачицом са којом је провео пет година у љубави. Међутим, до свадбе није дошло. Весна је доживела бројне прозивке од стране Ристићеве жене у којима Весну наводи као узрок растављања од бизнисмена. 

Фото: Предраг Митић

 

‒ Жељко и ја имали смо договор да он захваљујући вези са Весном промовише нашу грађевинску компанију, али су се они мало заиграли.

‒ Далеко од тога да је Весна крива за наш развод. Ми смо се развели још 2006. године. Све што је остало иза нашег брака је двоје дивне деце, са којима Весна има одличан однос ‒ говорио је Жељко. На новинарска питања због чега је Марина изашла у јавност са тим оптужбама његово образложење је гласило:

‒ Остала жена без пара, а научила да живи лепим животом. Заболело ју је што више не станује у мојој кући у Косјерићу, а највише то што нема новца, а некада је мењала аутомобиле као ципеле. Не бих да причам због чега сам се оженио, али то нисам учинио из љубави. Свакоме је дозвољено да погреши, па тако и ја признајем да сам погрешио.

(Хело)

 

ВЕЛИКА ГАЛЕРИЈА: Снежана Савић - ретроспектива каријере

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".