Захваљујући глуми каже да је успела да сачува дете у себи, увек је радознала, пуног ока и пуне душе. Смеје из срца и да то дели са другима.

- Умем таква бити и у приватном животу, увек идем до краја, искрена, срчана. Посебно тако у почетку, када радим пројекат, без обзира на недовољно искуство, мене повуче та енергија и онда идем до краја. Чак умем да будем врло наивна у неким ситуацијама, јер не рачунам на ту задњу намеру. У старту не могу рачунати на неку злурадост или негативне емоције - каже Нинковић.

Фото: В. Данилов

 

 

Драмска уметница родом из Требиња открила је да ако је спремна на негативност, онда уме то веома добро да препозна и да се носи са тим.

- Ако нисам, онда ми је потребно два три дана да то на миру отпатим - описала је глумица и додала да онда проради та Херцеговка у њој, те постане условно речено "опасна", заправо недодирљива

Нинковић се осврнула на чињеницу да није никада на листи жеља имала улогу Лејди Магбет коју тренутно игра у представи "Магбет".

Она је подсетила да је постојало сујеверје око тог комада, јер су се раније дешавале разне неповољне ситуације око спремања те представе, па сваки наредни пут уметници избегавају да изговоре име комада, већ кажу "она шкотска драма".

- Лично нисам сујеверна, мада сам помислила да ми се нешто дешава током спремања 'Магбета', и рекла сам себи – 'ево почиње'. Веома је разорна енергија тог лика. Лејди Магбет је један типизирано постављен карактер, класична манипулаторка, луда, хистерична, зла, међутим, ја не мислим тако о њој - објаснила је драмска уметница.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".