Zahvaljujući glumi kaže da je uspela da sačuva dete u sebi, uvek je radoznala, punog oka i pune duše. Smeje iz srca i da to deli sa drugima.

- Umem takva biti i u privatnom životu, uvek idem do kraja, iskrena, srčana. Posebno tako u početku, kada radim projekat, bez obzira na nedovoljno iskustvo, mene povuče ta energija i onda idem do kraja. Čak umem da budem vrlo naivna u nekim situacijama, jer ne računam na tu zadnju nameru. U startu ne mogu računati na neku zluradost ili negativne emocije - kaže Ninković.

Foto: V. Danilov

 

 

Dramska umetnica rodom iz Trebinja otkrila je da ako je spremna na negativnost, onda ume to veoma dobro da prepozna i da se nosi sa tim.

- Ako nisam, onda mi je potrebno dva tri dana da to na miru otpatim - opisala je glumica i dodala da onda proradi ta Hercegovka u njoj, te postane uslovno rečeno "opasna", zapravo nedodirljiva

Ninković se osvrnula na činjenicu da nije nikada na listi želja imala ulogu Lejdi Magbet koju trenutno igra u predstavi "Magbet".

Ona je podsetila da je postojalo sujeverje oko tog komada, jer su se ranije dešavale razne nepovoljne situacije oko spremanja te predstave, pa svaki naredni put umetnici izbegavaju da izgovore ime komada, već kažu "ona škotska drama".

- Lično nisam sujeverna, mada sam pomislila da mi se nešto dešava tokom spremanja 'Magbeta', i rekla sam sebi – 'evo počinje'. Veoma je razorna energija tog lika. Lejdi Magbet je jedan tipizirano postavljen karakter, klasična manipulatorka, luda, histerična, zla, međutim, ja ne mislim tako o njoj - objasnila je dramska umetnica.

(Kurir)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".