Бик

Бикови воле да играју на карту жртве. Важе за веома интелигентан хороскопски знак и брзо ће вас уплести у своју мрежу. Њима није проблем да глуме своја осећања, уколико ће добити нешто заузврат.

Својом манипулацијом може да натера људе да помисле да су они криви за њихове сузе и тако скоро увек добију оно што желе.

Рак

Рак је знак којег би посебно требало да се пазите. Они вешто манипулишу својим емоцијама, а људи увек наседну на њихове сузе.

У неким случајевима, Рак може да буде ваша најгора ноћна мора. Он је врло маштовит и окривиће вас за сценарије који се никада нису догодили.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Паметне, али и подле Девице не говоре увек оно што желе и мисле, али испуштају наговештаје и дају нејасне, пасивне агресивне предлоге, тако да други људи мисле да су сами дошли на ту идеју.

Ован

Они желе наклоност и пажњу само за себе, а на суптилан начин ће вам то ставити до знања, на пример стално ће вам слати поруке и њихове слике.

За циљ имају да заокупе вашу пажњу и да вам постану главна сфера интересовања. Немојте их потцењивати, јер ће сигурно успети у томе, а ви ћете потпуно заборавити на свакодневне обавезе и проблеме.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".