Супруга српског репрезентативца, голмана Предрага Рајковића, одушевила је јавност модним комбинацијама у Катару.

Ана Рајковић важи за једну од најатрактивнијих жена фудбалера, а упркос томе што је раније имала велике љубави и везе, њено срце украо је Предраг.

 

 

Међутим, мало ко зна како изгледа Анина мама, а они који то знају, одушевљени су њеним младоликим изгледом.

Нела Цакић бави се узгојем померанаца, док је на Инстаграму права звезда, будући да је прати више од пет хиљада људи. Осим преслатких кучића које Нела додаје, јавност је одушевљена и њеним модним комбинацијама које су увек у складу са трендовима.

 

 

Многи коментаришу да су Нела и Ана као сестре, будући да Нела доста млађе изгледа. Судећи према њеном заносном изгледу, чини се да доста улаже у негу, те да ништа не долази само од себе.

Ана неретко истиче колико је поносна на своју мајку, те да је након што се и сама остварила у мајчинској улози, најбоље схвата шта то значи и колико је та улога одговорна.

 

 

- Моја мајка је била самохрана и јако сам поносна на њу. Откада сам постала мајка своје деце, знам колико је то тешко и верујте ми да се све у животу исплати и да правда увек дође по своје. Свака самохрана мајка је дупло јача од сваке мајке јер улаже велике напоре да њеној деци ништа не недостаје - рекла је Ана једном приликом за домаће медије.

 

 

Иначе, њих две имају јако близак однос, те неретко додају заједничке фотографије на друштвене мреже.

Круна Аниног и Предраговог брака су синови, Реља и Тадија, док је Нела поносна бака која редовно дели фотографије са својим унуцима.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".