Једна од најпопуларнијих мексичних теленовела које су биле популарне 1990-их код нас и шире била је и "Марисол".

 

Фото: Јутјуб принтскрин/vale

 

 

Публика је тада брзо заволела лик сиромашне девојке која мора да се носи са мржњом и теретом због ожиљка на лицу. 

А да је ова серија прирасла за срце и глумици Ерики Буенфил (59), која је тумачила главни лик у поменутој серији. 

- Марисол ми је једна од најдражих серија које сам снимила, а глумим од 12. године. Сећам се да смо се на сету увек јако добро забављали, смиејали се, иако је пред камерама било много више суза и врисака. И данас се срећем с колегама из серије и с носталгијом се присетимо тих година. Та улога помогла ми је да се извучем из тешке депресије и зависности од алкохола за којим сам посегла због несрећне љубави. Много сам патила, живот ме је на тренутке мрвио, низали су се љубавни крахови и професионална подметања. Могла сам да  останем заточена у патњи, али нисам, научила сам све да пуштам из себе - открила је глумица једном приликом.

Ерика се и даље бави глумом, али сада више делује у позоришту. 

Скандал са сином мексичког председника

Њен живот је обележила несрећна љубавна прича. Наиме, Ерика је у вези са сином бившег мексичког председника Ернеста Зедиље добила је сина којег отац никад није хтео да призна. То је наравно дотукло глумицу, али је смогла снаге да настави даље управо због свог детета. 

- Све се одвило неочекивано и преко ноћи. Нисам заправо хтела ту везу и била сам уплашена када сам сазнала да сам трудна. Ернесто је био млађи од мене и није хтео бебу. Тешко је бити самохрана мајка. Моја мама преминула је пре 14 година, тако да нисам имала ни њену помоћ око сина. Мој Николас син је каквог сам могла само да пожелим. Жао ми је што није упознао оца и што га није имао поред себе као већина његових вршњака - изјавила је Ерика својевремено у једној ТВ емисији.

Син Николас јој је управо највећа подршка и заслужан је што кроз живот иде са осмехом.

Судећи према фотографијама на друштвеним мрежама, Ерика изгледа сјајно. Признала је да није поборник естетских операција, а своју младоликост и линију одржава здравом исхраном и редовном физичком активношћу.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".