Хрватска навијачица из Сплита, уметничког имена Нина Феникс (26) узбуркала је друштвене мреже. Она је пред утакмицу Хрватске са Белгијом објавила провокативну фотографију у уској мајици са црвено-белим кокцицама

Њен Инстаграм налог прати више од 367 хиљада људи, а у средиште пажње доспела је прошле године када је у купаћем костиму са коцкицама запевала хит "Играј моја Хрватска".

- Страствена сам навијачица "ватрених" и овим путем им поручујем да се сете да су вицепрваци света, још увек. Тако да је медаља минимално што очекујем - рекла је за хрватске медије. 

 

 

Иако лично не познаје тренутно најпопуларнију хрватску навијачицу у Катару, Ивану Кнол похвалила је њен коцкасти модни бренд.

Нина је завршила уметничку школу, и према изјави бави се фотографијом и уметношћу. Више од 90 одсто њених пратиоца на друштвеним мрежама долази из Сједињених Америчких Држава, Велике Британије и других западних земаља.

- Са разлогом се нисам промовисала јер ми је познато да Хрвати баш и немају истанчан укус за облине - објаснила је заносна Сплићанка.

 

 

Додала је да људи често погрешно истичу њен обим груди, који према задњем мерењу износи 142 цм, док јој је обим леђа свега 82 цм.

- За све оне који се питају како је то могуће, моје груди непрестано расту од раног пубертета и још нису престале. Стручни медицински термин за такву врло ретку појаву је мацромастиа - испричала је Нина и додала да је у потпуности природна.

- Без иједне најмање естетске корекције тела и лица, и то је оно што ме издваја од свих осталих - казала је Нина у најскоријој изјави. 

(24сата.хр)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".