Hrvatska navijačica iz Splita, umetničkog imena Nina Feniks (26) uzburkala je društvene mreže. Ona je pred utakmicu Hrvatske sa Belgijom objavila provokativnu fotografiju u uskoj majici sa crveno-belim kokcicama

NJen Instagram nalog prati više od 367 hiljada ljudi, a u središte pažnje dospela je prošle godine kada je u kupaćem kostimu sa kockicama zapevala hit "Igraj moja Hrvatska".

- Strastvena sam navijačica "vatrenih" i ovim putem im poručujem da se sete da su viceprvaci sveta, još uvek. Tako da je medalja minimalno što očekujem - rekla je za hrvatske medije. 

 

 

Iako lično ne poznaje trenutno najpopularniju hrvatsku navijačicu u Kataru, Ivanu Knol pohvalila je njen kockasti modni brend.

Nina je završila umetničku školu, i prema izjavi bavi se fotografijom i umetnošću. Više od 90 odsto njenih pratioca na društvenim mrežama dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije i drugih zapadnih zemalja.

- Sa razlogom se nisam promovisala jer mi je poznato da Hrvati baš i nemaju istančan ukus za obline - objasnila je zanosna Splićanka.

 

 

Dodala je da ljudi često pogrešno ističu njen obim grudi, koji prema zadnjem merenju iznosi 142 cm, dok joj je obim leđa svega 82 cm.

- Za sve one koji se pitaju kako je to moguće, moje grudi neprestano rastu od ranog puberteta i još nisu prestale. Stručni medicinski termin za takvu vrlo retku pojavu je macromastia - ispričala je Nina i dodala da je u potpunosti prirodna.

- Bez ijedne najmanje estetske korekcije tela i lica, i to je ono što me izdvaja od svih ostalih - kazala je Nina u najskorijoj izjavi. 

(24sata.hr)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".