Аткрактивна певачица Наташа Беквалац често се шали на свој рачун и важи за једну од најдуховитијих на домаћој естради.

Ових дана, Беквалчева сумира утиске године на измаку, а како је признала, једина жеља јој је да се више никада не заљуби.

Фото: АТА имагес

 

- Недавно сам се шалила са својим пријатељима и склопила сам руке, клекнула на колена, и као луда жена, изговорила: Боже, молим те да више никада немам ни дечка ни мужа - рекла је кроз смех певачица и додала да ће оставити иза себе све ружно што се догодило у години на измаку.

- Иза себе остављам прошлост, али ја имам срећу да су моја сећања доста кратка. Немам пуно тога да избришем из свог живота, а научила сам и да се заштитим од стреса тако што брзо заборављам ружне ствари - рекла је певачица и открила да себи одавно није дозволила да је преплаве негативне емоције.

Фото: АТА имагес

 

- Не могу да имам лош дан, једино што може да ми се деси јесте лош тренутак. Када погледам уназад 15 година, мој живот је био препун изазова, али ушла сам у форму и те стресове превазилазим на брз начин. Дуго и мукотрпно радим на себи, практикујем јогу, реики и увек вршљам по својој души. Ретко шта може данас да ме оштети, а пре неколико дана доживела сам најтежи моменат отрежњења, који је уједно био и најлепши тренутак. Да то нисам осетила, не бих веровала да је то могуће - каже певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Гоца Тржан - ретроспектива каријере

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".