Atkraktivna pevačica Nataša Bekvalac često se šali na svoj račun i važi za jednu od najduhovitijih na domaćoj estradi.

Ovih dana, Bekvalčeva sumira utiske godine na izmaku, a kako je priznala, jedina želja joj je da se više nikada ne zaljubi.

Foto: ATA images

 

- Nedavno sam se šalila sa svojim prijateljima i sklopila sam ruke, kleknula na kolena, i kao luda žena, izgovorila: Bože, molim te da više nikada nemam ni dečka ni muža - rekla je kroz smeh pevačica i dodala da će ostaviti iza sebe sve ružno što se dogodilo u godini na izmaku.

- Iza sebe ostavljam prošlost, ali ja imam sreću da su moja sećanja dosta kratka. Nemam puno toga da izbrišem iz svog života, a naučila sam i da se zaštitim od stresa tako što brzo zaboravljam ružne stvari - rekla je pevačica i otkrila da sebi odavno nije dozvolila da je preplave negativne emocije.

Foto: ATA images

 

- Ne mogu da imam loš dan, jedino što može da mi se desi jeste loš trenutak. Kada pogledam unazad 15 godina, moj život je bio prepun izazova, ali ušla sam u formu i te stresove prevazilazim na brz način. Dugo i mukotrpno radim na sebi, praktikujem jogu, reiki i uvek vršljam po svojoj duši. Retko šta može danas da me ošteti, a pre nekoliko dana doživela sam najteži momenat otrežnjenja, koji je ujedno bio i najlepši trenutak. Da to nisam osetila, ne bih verovala da je to moguće - kaže pevačica.

BONUS GALERIJA: Goca Tržan - retrospektiva karijere

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".